07
dec
2023
Filmtheater de Eendracht
ROCCO EN SJUUL

Wanneer Sjuul na jaren haar jeugdliefde Rocco weer ontmoet en de vonk weer overslaat, brengt dat onvermijdelijke consequenties met zich mee, want mag en kan je wanneer je al een heel leven hebt geleid voor jezelf kiezen?

08
dec
2023
THE BILLY JOEL EXPERIENCE
The Album Tour

Een show waarbij het publiek bepaalt welke nummers de band speelt. Klinkt als muziek in de oren, toch? Alexander Broussard en 003 presenteren ‘The Billy Joel Experience: The Album Tour’. Voor de pauze spelen ze één van de twaalf albums van ‘Piano man’ Billy Joel, daarna coveren ze een aantal van z’n greatest hits. En het leuke is: de show is interactief. Als bezoeker bepaal je vooraf de setlist door op je favoriete nummers te stemmen via www.billyjoelexperience.nl/stemmen. In de afgelopen vier jaar stond de band op poppodia en in theaters door het hele land – in mei speelden ze nog voor een uitverkocht Ziggo Dome. Ze stonden op verschillende toonaangevende festivals en deden mee aan maar liefst vijf TV-programma’s. En met succes bij het SBS6-programma ‘The Tribute: Battle Of The Bands’ kregen ze een 9,2 van zowel publiek als jury.

09
dec
2023
Uitverkocht
ROB SCHEEPERS
Scheepers zet af (try-out)

2023 staat weer bol van het nieuws. Goed en slecht nieuws. Groot en klein. Fake en echt. Elke dag weer nieuws. Om knettergek van te worden. Zó veel nieuws, dat je je afvraagt of je al dat nieuws nog wel moet willen volgen. Word je niet veel gelukkiger als je het gewoon afzet? Wanneer je lekker in de tuin gaat werken, een goed gesprek voert, of de kroeg induikt? In ‘Scheepers zet af’ zet Rob zich af tegen de alsmaar groter wordende stroom aan nieuws.

9 december 2023, 20:15 €21.00

Zitplaats, inclusief drankje

Deze voorstelling is uitverkocht.
U kunt helaas geen kaartjes meer reserveren.
14
dec
2023
Filmtheater de Eendracht
MAY DECEMBER

Twintig jaar nadat hun affaire breed werd uitgemeten in de roddelbladen bereiden Gracie (Julianne Moore) en haar 23 jaar jongere man Joe zich voor op het afstudeerfeest van hun tweeling. De familierelaties komen echter onder druk te staan als Hollywood-actrice Elizabeth Berry (Natalie Portman) arriveert om het stel te bestuderen voor haar nieuwe filmrol, waarin ze Gracie zal vertolken. Terwijl de twee vrouwen elkaar bestuderen, beginnen de verschillen en overeenkomsten tussen hen langzaam in elkaar over te vloeien. May December is de tiende speelfilm van regisseur Todd Haynes (Carol, Dark Waters, Far From Heaven), met Oscar-winnaars Julianne Moore en Natalie Portman in de hoofdrollen.

19
dec
2023
Filmtheater de Eendracht
HET SMELT

Vele jaren na een snikhete zomer die volledig uit de hand liep, keert Eva terug naar haar geboortedorp om af te rekenen met haar verleden en een beklijvende boodschap achter te laten. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Lize Spit.

21
dec
2023
Jaap Robben
Literair Café

Jaap Robben (1984) is dichter en auteur. Hij wilde eigenlijk archeoloog worden, maar sloot eerst zijn studie in het vak Milieu-Maatschappijwetenschappen af. Sinds 2004 publiceert hij poëzie, romans, artikelen, jeugdboeken en vertalingen. Ook schreef hij meermaals voor het theater. Hij schrijft niet specifiek voor een leeftijd, maar voor iedereen in het bijzonder. Zijn werk werd veelvuldig bekroond, zijn romans worden verfilmd en zijn werk verschijnt inmiddels in vijftien talen. Met zijn roman Birk (2014) brak hij door bij het grote publiek. Deze roman – inmiddels 21ste druk- werd met verschillende prijzen bekroond. In 2023 verscheen Schemerleven waarover hij zelf het volgende zegt: “Deze roman komt voort uit een gedicht dat ik ooit schreef voor overleden, ongedoopte kinderen die tussen 1950 en 1980 werden weggenomen bij de bevalling en stiekem begraven moesten worden, naamloos in ongewijde grond. Dat gedicht werd op een bankje geplaatst bij een monument in Nijmegen. Bij de onthulling kwamen er tientallen vrouwen die dit hadden meegemaakt en er nog nooit over hadden gesproken, zelfs niet met hun eigen man, ook niet als het hun gezamenlijk kindje was.” Naamsvermelding fotograaf: Stephan VanFleteren

21 december 2023, 20:00 €13.00

zitplaats

22
dec
2023
KUNSTLOKAAL
KERSTKABAAL

Super coole kerstshow door leerlingen èn docenten. Dans, Theater, Muziek en Musical. Het beloofd weer een spetterende editie te worden!

22 december 2023, 19:30 €7.50

Zitplaats, inclusief drankje

06
jan
2024
Excelsior Gemert en de Eendracht presenteren
3 Kings of Pop

Excelsior Gemert gaat in samenwerking met de Eendracht weer een bijzondere muziekavond verzorgen, genaamd “3 Kings of Pop”. Op 6 januari 2024, Driekoningen, staat de muziek centraal van drie koningen van de popmuziek! We denken aan grote sterren als Elvis Presley, Michael Jackson en Queen; maar er komen zéker ook vrouwelijke “Queens” voorbij. De zang wordt verzorgd door diverse solisten van binnen en buiten Gemert-Bakel. Ze worden begeleid door het A-orkest van Excelsior, een gelegenheids-combo en backing vocals. Ook sluiten er vijf jongeren aan die auditie hebben gedaan voor de wildcard. We geven ze graag een podium om samen met een live orkest hun muzikale talent te laten horen. Na de show wordt in de foyer het feestje doorgezet met een dj. Kortom, het zal voor deelnemers en bezoekers weer een bijzonder evenement worden! Zaal open om 19:30 uur.

6 januari 2024, 20:15 €18.50

zitplaats, inclusief drankje

Deze voorstelling is uitverkocht.
U kunt helaas geen kaartjes meer reserveren.

6 januari 2024, 20:15 €18.50

staplaats, inclusief drankje

Er zijn nog 24 plaatsen beschikbaar.

13 jan
14 jan
14 jan
2024
Studio DANCINÈZ
Studio DANCINÈZ theatershow 'GELOVEN IS ZIEN'!

Ben jij ook zo nieuwsgierig wat er gaat gebeuren tijdens deze theatershow? Kom dan naar ons kijken!

18
jan
2024
Francis van Broekhuizen
Literair Café 25/01

LET OP: DEZE WORDT VERZET NAAR 25 JANUARI, MEER INFO VIA DE BIBLIOTHEEK Francis van Broekhuizen (1975) is Nederlandse operazangeres, tekenaar en presentatrice van tv- en radioprogramma’s. In 2022 publiceerde ze haar autobiografische roman Bij twijfel hard zingen. Na een opleiding maatschappelijk werk aan de Haagse Hogeschool begon Van Broekhuizen aan een studie zang (klassiek en opera) aan het Amsterdams Conservatorium. In 2002 studeerde ze cum laude af met het diploma Klassieke zang. Als dramatische sopraan zong ze vele rollen bij Nederlandse operagezelschappen. Van Broekhuizen verzorgt ook recitals en muziektheatervoorstellingen, zoals het programma Dolle Diva. Daarin wisselt zij liederen af met conferences. Van Broekhuizen is ook met regelmaat op televisie te zien, bijvoorbeeld in de dirigeerwedstrijd Maestro. In haar boek Bij twijfel hard zingen gaat ze dieper in op de belangrijkste gebeurtenissen uit haar leven. Op eigenzinnig en ontroerende wijze uit over haar roerige leven, ondersteund door haar eigen humoristische illustraties. Ze vertelt over haar leven als misdienaar bij de nonnen, haar geloof in God, haar coming-out, gepest worden en natuurlijk haar liefde voor opera en het podium. Naamsvermelding fotograaf: Merlijn Doomernik

18 januari 2024, 20:00 €13.00

zitplaats

19 jan
20 jan
2024
WOZK
Grootste Jubileumeditie

Op 19 en 20 januari zal Waeverstad bruisen van carnavalesk entertainment voor jong en oud. Van muzikale optredens tot tonpraoters en kolderiek amusement, van Gimmerse bodem en van ver daar buiten, er is voor ieder wat wils. Zo verwelkomen we o.a. Marlon Kicken, Rob Bouwman, Rob Scheepers, Sem van den Borne, Ons Jonges, Tadaa! KUUB, DéVeltOp en ook Ex-Prinsensoos en het van Binsbergen Trio zullen het WOZK podium betreden. Tarief vanaf 17,50

19 januari 2024, 19:15 €17.50

zitplaats

20 januari 2024, 19:15 €17.50

zitplaats

24
jan
2024
DE GROTE HAAY
De Verrukkelijke Kinderbakshow (6+)

Bakken is nog nooit zo hip geweest als nu. Taarten, cakes en koekjes worden steeds meer thuis gebakken en nu dus ook live in het theater! Thuisbakker Rutger van den Broek (eerste winnaar Heel Holland Bakt) en theatermaker Mark Haayema vertellen je alles over bakken: van graankorrel tot witte bloem en van melk tot een vette botercrème. Kees de Koekenbakker komt ook langs, hij zingt hits als: ‘Suiker, boter, bloem & ei’ en ‘De koek is op’. Wie kent ze niet. ‘De verrukkelijke kinderbakshow’ is een interactieve, vrolijke en educatieve show waarbij alle zintuigen geprikkeld worden door te ruiken, te proeven, te luisteren, te kijken en te voelen! Heb jij een brandende bakkersvraag? Stel ‘m gerust!

02
feb
2024
Uitverkocht
CHRISTEL DE LAAT
En door!

En door! was voorheen het levensmotto van Christel de Laat. Niet mauwen, geen tijd verliezen, het leven wacht, en voor niks gaat de zon op. Die instelling heeft haar ver gebracht. Maar liggend in de beugels van de gynaecoloog (die trouwens veel overeenkomsten vertoont met haar tandarts) realiseerde Christel zich dat het misschien beter is om juist wat vaker stil te staan en gewoon te voelen. In haar nieuwe voorstelling En door! is het daarom hollen of stilstaan. Hilarische verhalen, intieme ontboezemingen, schuimbekkende frustraties en verstilde momenten wisselen elkaar in hoog tempo af.

Kortom, typisch De Laat. En door!

2 februari 2024, 20:15 €25.00

Zitplaats, inclusief drankje

Deze voorstelling is uitverkocht.
U kunt helaas geen kaartjes meer reserveren.
22
feb
2024
Gijs Wilbrink
Literair Café

‘Een grimmige western over een dorp met een familiegeheim’ zo omschreef een van de kwaliteitskranten de debuutroman De beesten van Gijs Wilbrink. Wilbrink (1984) schrijver, muzikant en podcaster, groeide op in Ulft in de Achterhoek. Naast muzikant in diverse bands is hij medeoprichter van podcastplatform ‘Vriend van de Show’. In 2014 trok Wilbrink met zijn vrouw een jaar naar Noord-Macedonië, waar haar familie woont. Daar begon hij te werken aan De beesten. Het boek speelt zich af in de Achterhoek waar hij opgroeide. Toen hij na dat jaar terugkwam had hij ineens een hoop vragen over de regio waarin hij zelf was opgegroeid. Hij is toen veel familieleden gaan spreken om meer over zijn familie en zijn jeugd te weten te komen. Na de Tweede Wereldoorlog heerste er armoede, veel van zijn ooms en tantes moesten door stropen aan de kost komen. Die naoorlogse jaren zestig vormen onder andere het decor van De beesten. Centraal staan drie generaties van de familie Keller – de criminele grootvader Frank, de verongelukte vader Tom en talentvolle dochter Isa. Het zijn boeven, mislukkingen, buitenbeentjes. De Beesten werd na de lancering in oktober overladen met lovende recensies. Deze pageturner over de Achterhoekse plattelandsfamilie Keller belandde op de vierde plek van de jaarlijkse lijst van 54 beste boeken van de Volkskrant. Naamsvermelding fotograaf: Keke Keukelaar

22 februari 2024, 20:00 €13.00

zitplaats

01
mrt
2024
TEUS NOBEL
After Hours

Trompettist en Edison-winnaar Teus Nobel is een van de meest toonaangevende jazzmusici die ons land rijk is. Hij is in de afgelopen jaren bovendien productiever dan ooit! In rap tempo volgden de albums Journey Of Man (2019), Saudade (2019, bekroond met een Edison Award - Jazz Nationaal), Tanto Amor (2021), Pleasure Is The Measure (2021) en Human First (2023) elkaar op. In september 2023 volgt zijn inmiddels negende album: After Hours. Een bijzonder album, omdat Nobel voor het eerst een productie uitbrengt waarop hij de nadruk legt op de ‘American jazz standards’. Aanleiding is het 40-jarig jubileum van zijn favoriete Chet Baker trio album Someday My Prince Will Come (1983). Bovendien is het in september exact 20 jaar geleden dat dit album voor hem de instap in het verkennen van het jazzvocabulaire betekende. Hij dook destijds uitvoerig in het idioom en de klank van dit fenomenale trio, welke hem daardoor altijd erg dierbaar is gebleven. De bezetting waarmee hij naar Gemert komt is dan ook dezelfde als op het trio album van Chet Baker, namelijk met gitaar (Tim Langedijk) en contrabas (Thomas Pol). Een bezetting die prachtig ruimte biedt aan de melancholische, verstilde klanken die Baker zo kenmerkten. Maar uiteraard is er ook voldoende ruimte voor flinke swing!

03
mrt
2024
STEVEN KÀZAN & JAMIE
Super Magic! (6+)

Een betoverende ervaring voor de hele familie. Steven en Jamie, die je van diverse tv programma's of hun online video's kunt kennen, nemen je mee in een dynamische show vol humor, interactie en natuurlijk: magie: Super Magic! Voor aanvang tref je een aantal betoverende dingen aan in de foyer. Bij binnenkomst vindt je een schatkaart, waarmee je een speciaal item kunt opzoeken in het theater óf neem bijvoorbeeld als souvenir een foto bij de magische muur (en maak daarmee kans op een prijzenpakket!). Zoek daarna je stoel op en maak je klaar voor 60 minuten entertainment! Allerlei goocheltrucs, grappen, interactie met de zaal en nog veel meer.

Als de show is afgelopen is het nog niet klaar, want Steven & Jamie komen naar de foyer om met jou op de foto te gaan. Een onvergetelijk uitje voor het hele gezin. Super magic toch?!

08
mrt
2024
MARTIJN KUIJTEN & BJORN VAN DER DOELEN EN RUUD VAN DEN BOOGAARD
Vergane Glorie

Een ode aan de verstoteling! De onaangepaste, tegendraadse, kleurrijke en eigengereide figuren van onze provincie. De zonderlingen, genieën, kluizenaars en verschoppelingen van ons Brabantse land. Wat ze verbindt is dat ze afwijken van de norm. In onze geschiedenis kom je dorpsfiguren van allerlei pluimage tegen, die het op hun eigen manier deden. Die anders waren. En wij, Ruud van den Boogaard, Martijn Kuijten en Björn van der Doelen, breken daar als drie musketiers een lans voor. Een ode aan de afwijking!

09
mrt
2024
MAARTEN WESTRA HOEKZEMA
Toen eindelijk alles lukte

Haal alles uit het leven, want je leeft maar één keer! Daar geloofde Maarten heilig in. Tot hij op een dag, kijkend naar de zoveelste Netflix-reeks, besefte dat zijn leven maar de helft was van wat het had kunnen zijn. Hij nam een radicaal besluit: hij ging vol voor succes! En het lukte! Zijn zalen liepen vol, het geld stroomde binnen en er kwamen lovende recensies. Op een zondagochtend om 11 uur vond hij zichzelf terug in een jacuzzi van een Amsterdams tophotel, naast een dronken Amerikaanse investeerder. Hij dacht: hoe ben ik hier beland? Is dit niet een beetje te veel doorgeslagen? In Toen eindelijk alles lukte vraagt Maarten zich af wat ‘alles uit het leven halen’ betekent en waarom zo weinig mensen daarin slagen.

16
mrt
2024
70’S UNPLUGGED
Songs for the Road 2023-2024

Stap terug in de tijd en geniet van de mooiste popsongs uit de jaren zeventig tijdens het theaterconcert van The 70's Unplugged. Laat je meeslepen door de prachtige nummers over weggaan en thuiskomen, dromen, illusies en desillusies, van de grootste popartiesten van die tijd. De band weet als geen ander de pareltjes uit die tijd te vinden en brengt ze op een ambachtelijke en akoestische manier tot leven. Van Eagles tot Fleetwood Mac, van James Taylor tot John Denver, van Joni Mitchell tot Linda Ronstadt en nog veel meer. Als liefhebber van pure popmuziek is dit een avond die je niet wilt missen. Beleef de tijdloze nummers uit de jaren zeventig op een unieke en intieme manier, met The 70's Unplugged.

21
mrt
2024
Suzanna Jansen
Literair Café

Suzanna Jansen (1964) is geboren en getogen in Amsterdam. Na een jaar op een balletopleiding stapt ze over naar de studie Communicatie. In de jaren negentig verhuist ze naar Moskou omdat ze daar betrokken is bij de oprichting van het uitgeefconcern van Annemarie van Gaal en Derk Sauer. In Moskou kiest ze voor journalistiek, ze doet als freelancer research voor documentaires en ze is correspondent voor verschillende dagbladen. Terug in Nederland maakt ze reportages voor verschillende kranten. Een beoogd artikel over roemruchte bedelaarskoloniën van Veenhuizen loopt uit op een boek. In januari 2008 verschijnt Het pauperparadijs. Dit boek wordt onverwacht een bestseller, waarvan nu ruim 300.000 exemplaren zijn verkocht. Het is ook vertaald in het Duits en het Spaans. In haar laatste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw (2022) beschrijft ze hoe het leven van vrouwen in honderd jaar is veranderd. Ze kiest voor een ‘kleine’ geschiedenis om de ‘grote’ te vertellen: haar moeder, haar vader, haar oudere zus en zijzelf vormen de rode draad. Met dit verhaal legt ze de achtergrond bloot van de genderverhoudingen van onze tijd. Een wervelend vertelde geschiedenis van de vrouw in Nederland. Een persoonlijk en meeslepend verhaal van de emancipatie. Naamsvermelding fotograaf: Mark Uyl

21 maart 2024, 20:00 €13.00

zitplaats

22
mrt
2024
TOTO LIVE EXPERIENCE
Hold the line

TOTO Live Experience brengt de muziek van TOTO terug naar de Nederlandse theaters. Met hits als Rosanna, Hold The Line en Africa bezorgt deze band je een onvergetelijke live ervaring. De muziek van TOTO domineerde de hitlijsten in de jaren 80 en is na veertig jaar nog steeds ontzettend populair! Deze tribute band neemt je mee terug naar de jaren 80, waarbij ze elke fan en luisteraar zullen verrassen met de originele sound en feel van TOTO. Een avond vol herkenning met Toto Live Experience.

23
mrt
2024
MONIQUE SMIT
Kidspop (2+)

Monique Smit is niet meer weg te denken uit de kinderscene. Door de succesvolle albums en DVD van ‘2 Kleine Kleutertjes’ en de opvolger ‘KleuterPop’ groeien hele generaties op met haar aanstekelijke kinderliedjes. Vanaf dit najaar toert ze langs theaters door heel het land met een eigen spetterende theatershow: ‘KidsPop – Één groot feest’! Voor kids van álle leeftijden, maar in het bijzonder van 2 tot 8 jaar oud, brengt Monique een show boordevol thema’s zoals vakantie, verjaardag, school en familie. Hierin komen de grootste hits van haar eerdere kinderalbums voorbij, net als een aantal nieuwe, aanstekelijke liedjes die speciaal voor de theatershow gemaakt zijn. Dat belooft dus één groot feest te worden! Nadat de kids bijna een uur lang hebben gefeest, is er na afloop ruim gelegenheid om met Monique op de foto te gaan en de leukste KidsPop-aandenkens te bemachtigen.

27
mrt
2024
MENEER MONSTER
Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft (2+)

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft' is een hilarische slapstickvoorstelling van de makers van o.a. De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen, naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch.

Een fysieke, bijna woordeloze Meneer Monster productie voor 2+ en ouder over onrecht wat je aan wordt gedaan en of je gelijk halen vervolgens wel zo verstandig is.

27 maart 2024, 15:00 €11.00

Zitplaats

Er zijn nog 121 plaatsen beschikbaar.

06
apr
2024
JEROENS CLAN
Korte metten

Het grove muzikale zapcabaret van de jaren negentig is terug in een nieuw jasje. Fris, grofgebekt en met gestrekt been. Maatschappijkritische liedjes, vrouwonvriendelijk gebral en patriarchale vunzigheid, maar met een eigentijdse portie kwetsbaarheid. Gelukkig maar. Je mag er dus gewoon om lachen. Na hun succesvol ontvangen debuutprogramma ‘Tere zieltjes’ vol snelle scènes, rauwe nummers en nietsontziende grappen komt het cabarettrio Jeroens Clan nu met hun tweede programma Korte metten. Nóg sneller, nóg rauwer, en nóg nietsontzienderderder. Bram Kroon, Matthias Tuns en Jip de Poorter maken op genadeloze wijze korte metten met zichzelf, elkaar en het publiek op de eerste rij. Huilen doen ze thuis wel.

13
apr
2024
Uitverkocht
GUIDO WEIJERS
Momentum

De zesde reguliere theatershow van Guido Weijers is pure, rauwe stand-up. Één man, één microfoon en kakelverse verhalen en grappen, inclusief de hoogtepunten uit Guido’s prime-video special voor Amazon. Op deze interactieve avond neemt de fremdkörper van het cabaret je mee in een reis door de tijd. Weijers overrompelt je met een tornado van humor en filosofie. Willen we niet allemaal het beste uit ons leven halen? Momentum creëren? Dat kan nu! Want nu is beter dan wachten en live is leuker dan online. Dus boek die kaarten! “Een storm van gedachten en grappen uit een onnavolgbaar brein.”

13 april 2024, 20:15 €28.00

Zitplaats, inclusief drankje

Deze voorstelling is uitverkocht.
U kunt helaas geen kaartjes meer reserveren.
18
apr
2024
Tommy Wieringa
Literair Café

Tommy Wieringa (1967), een van de meest gelauwerde hedendaagse schrijvers, bracht het eerste deel van zijn jeugd door op Aruba. Op zijn negende verhuisde het gezin terug naar Nederland, waarna Wieringa lang in het Twentse Geesteren woonde. Na zijn middelbare school studeerde hij geschiedenis en journalistiek. In 1995 debuteerde hij met de roman Dormantique’s manco, maar de grote doorbraak kwam met de roman Joe Speedboot (2005). Dit boek werd genomineerd voor vele prijzen en werd bekroond met de F. Bordewijk-prijs voor verhalend proza. Voor zijn roman Dit zijn de namen uit 2012 kreeg hij de Libris Literatuurprijs. Met de roman De heilige Rita (2017) over een vader en een zoon, en over de nieuwe tijd in een traditioneel grensdorp, maakt hij grote indruk op zijn lezers. Naast romans heeft Wieringa ook een oeuvre opgebouwd aan verhalen. In 2019 verscheen zijn verhalenbundel Totdat het voorbij is. ‘Wieringa heeft maar een paar pagina’s nodig om een hele wereld te scheppen. Elk verhaal staat perfect op zichzelf. Door ze te bundelen ontstaat een klein, maar inhoudelijk rijk boekje over vaderschap’. In september 2023 verschijnt zijn nieuwe roman Nirwana. Naamsvermelding fotograaf: Keke Keukelaar

18 april 2024, 20:00 €13.00

zitplaats

20
apr
2024
2000 UNPLUGGED
Top 2000 Sessions

Deze viermans-formatie op gitaar, toetsen en percussie, brengt dé muziek die ons allen verbindt in een sfeervolle ambiance. Het is tevens een mooie gelegenheid om wat meer te weten te komen over Top 2000 artiesten, hun verhaal en over de noteringen in dé lijst der lijsten. Geniet van veelal Engelstalige liedjes en een aantal Nederlandstalige liedjes van grote hits en meezingers. De muzikanten hebben speciale en verrassende muzikale uitvoeringen uitgewerkt en zingen meerstemmig. Een muzikale reis met nummers van o.a. Nirvana tot De Dijk, van Elvis tot Prince, van Danny Vera tot U2 of en van The Eagles tot Coldplay. Laat je verrassen en geniet van de heerlijke sfeer tijdens deze avond.

21 apr
21 apr
2024
ERNST, BOBBIE EN DE REST
De Vakantieshow!

Ernst en Bobbie hebben vakantie, maar er gaat meteen van alles mis. Op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen… Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is het overvol. Er is geen enkel plaatsje meer vrij voor Ernst en Bobbie. Gelukkig heeft Ernst de oplossing: Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping! Maar of dat nou een goed idee is….?

De Ernst en Bobbie show is een belevenis voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen die Ernst en Bobbie maken en de bijzondere avonturen die ze beleven, kan iedereen uit volle borst meezingen met alle grote hits van het duo. Een theatervoorstelling waar jong en oud van gaat genieten.

25 mei
25 mei
2024
JUF ROOS
Een partijtje voor Gijs

Na het grote succes van de eerdere Juf Roos theatershows komt nu eindelijk de langverwachte, nieuwe theatershow van Juf Roos naar de theaters. De voorstelling heet ‘Juf Roos, Een partijtje voor Gijs’. Nederlands meest populaire Juf maakt een nieuw avontuur samen met Gijs. Deze nieuwe voorstelling is interactiever dan ooit: kinderen verzinnen, roepen en dansen mee op het toneel en natuurlijk zingt jong en oud mee met alle Juf Roos hits van de afgelopen jaren.

Wees er snel bij want voorstellingen van Juf Roos en Gijs zijn altijd zeer snel uitverkocht.