De Eendracht Cultuurhuis – Programma ’16 ’17

Dutch Eagles Gold [GEANNULEERD]

Dutch Eagles: Gold

Zaterdag 27 februari 2021, 20:15

DEZE VOORSTELLING IS VERZET NAAR 12 FEBRUARI 2022.

Alle geplande voorstellingen in de Rabotheaterzaal van De Eendracht gaan niet door tot eind december 2020. De Dutch Eagles zijn van mening dat deze voorstelling het beste tot zijn recht komt bij een volle zaalcapaciteit van 400 personen. Daarom is deze voorstelling verplaatst naar het nieuwe theaterseizoen 2021-2022. Alle klanten krijgen persoonlijk bericht via de email, uw ticket blijft geldig.

Vaste bezoekers weten inmiddels dat de Dutch Eagles bewezen muzikale goudzoekers zijn. De vondsten die ze tijdens hun goldrush deden willen ze op deze avond met u delen. Ze combineren de hits van de Eagles met juweeltjes van andere artiesten uit de gouden periode van de popmuziek. Met hun onovertroffen weergave van deze songs zijn deze zes heren hun gewicht in goud ruimschoots waard gebleken. Doe simpelweg uw ogen dicht en smelt weg in de meerstemmige samenzang en de weergaloze gitaarsolo’s. Zet uw tanden erin en verzeker u ervan dat het goud is dat deze mannen in handen hebben! Dutch Eagles. Gold.

Dit is een voorstelling met pauze.

Klik op de winkelwagen om de voorstelling aan uw bestelling toe te voegen. De genoemde prijs is inclusief één pauzedrankje.
Datum Type plaats Prijs
27 feb. 2021 20:15 zitplaats € 24.50

Ook in De Eendracht dit Seizoen

Theater De Eendracht: Nieuwe voorstellingen 2021
Theater De Eendracht