De Eendracht Cultuurhuis – Programma ’16 ’17

Hét Kinderpopconcert Kinderkerstpopconcert [GEANNULEERD]

Hét Kinderpopconcert: Kinderkerstpopconcert

Zaterdag 19 december 2020, 14:00
Zaterdag 19 december 2020, 16:00

Geplande voorstellingen in de Rabotheaterzaal van De Eendracht gaan niet door tot eind december 2020. We zoeken natuurlijk voor zoveel mogelijk voorstellingen naar een alternatieve datum vanaf januari 2021 , en nemen contact op met de bezoekers indien het programma rond is voor 2021.

Wel eens een peuter – wild zwaaiend met zijn fopspeen - zien stagediven?! Of driejarigen onbevreesd zien crowdsurfen? Het kan zomaar gebeuren tijdens het Kinderkerstpopconcert van Jelle Amersfoort en zijn geweldige liveband! Alles mag: meezingen, mee zwaaien, meedansen of gewoon lekker luisteren; net als bij een écht popconcert.

Kom de sneeuw van je schoenen stampen, want zodra de band begint te spelen is het Kling wat de Klok slaat. Versier samen al dansend en springend de boom, zing mee met ‘Jingle Bells’ en ‘Oh Dennenboom’, luister heerlijk naar het verhaal over ‘Rudolf dat leuke Rendier’ of spring en zing mee met één van al die andere geweldige kerstliedjes. Breng jij zoveel mogelijk lichtjes mee? Dan zorgen wij dat het gaat sneeuwen!

Het Kinderkerstpopconcert is een spetterende middag vol muzikale cadeautjes, stoere gitaarsolo’s, een vette lichtshow, springende ouders en dansende kleuters.

Ook opa’s, oma’s, ooms en tantes kunnen niet stilzitten bij het Kinderkerstpopconcert!

Klik op de winkelwagen om de voorstelling aan uw bestelling toe te voegen.
Datum Type plaats Prijs

Ook in De Eendracht dit Seizoen

Theater De Eendracht: Nieuwe voorstellingen 2021
Theater De Eendracht